Fax

(+40) 371 607 236

Echipa

Online – In Divizia de Solutii Online, ne ocupam de dezvoltare de aplicatii de tip Digital Customer Experience (incluzând dezvoltarea de portaluri web sau mobile, platforme de self-care, platforme de e-commerce etc), Controlul accesului (incluzând platforme de tip Identity Management, Web Single Sign On, federalizarea identitatilor, Web & Desktop Access Management etc) si Retail (incluzând platforme de tip Product Management, Point of Sales, Store Inventory Management etc.).

Suntem impartiti in 5 echipe specializate pe urmatoarele zone: eCommerce & Identity Access Management, Self-care & Mobility, Retail Applications, Quality Assurance si Business Analysis. Fiecare echipa este condusa de un manager, care este ajutat de unul sau mai multi team leaderi si de unul sau mai multi competence leaderi. Echipele au specificul lor, lucreza intr-un ritm alert – fie agile, fie waterfall, sunt dinamice si se intalnesc cu o plaja larga de tehnologii si framework-uri (Java, Oracle ATG, Oracle WebLogic Portal, IBM Websphere Portal, Oracle Retail etc). Fie ca sunt in discutii cu clientii sau in call-uri, fie ca fac dezvoltare sau troubleshooting, vor avea aceeasi daruire si responsabilitate ca lucrurile sa iasa bine. Sunt colegi minunati, care mereu se intreaba what’s next si cum ne autodepasim.

Business Integration – Proiectele acestei divizii se adresează clienţilor entreprise, cu mii de angajaţi, cu zeci de sisteme complexe, care au nevoie de un mediu IT de nivel avansat. Iar noi ne asiguram ca aplicatiile unei companii pot comunica intre ele, integrandu-le. Abordarea noastră faţă de domeniul integrării este una extensiva, acoperind aproape toate soluţiile cuprinse de acesta: Integrare de aplicații (incluzând platforme de tip Enterprise Service Bus si ETL), Automatizarea proceselor de lucru exclusiv intre aplicații sau cu interacțiune umana (incluzând platforme de tip Business Process Management / Business Rules Management).

Suntem o echipa specializata pe urmatoarele zone: SOA Enterprise Solutions si SOA & Information Management Solutions. Avem responsabilitate end to end la nivel de proiecte, avand in componenta business analisti, developeri si testeri. Suntem coordonati de un manager, care este ajutat de unul sau mai multi team leaderi si de unul sau mai multi competence leaderi. Echipa noastra de integrare dezvolta si interactioneaza cu o paleta foarte mare de tehnologii de integrare, unele chiar unice pe piata din Romania: IIB, WPS, Streams, ODM, BPMN etc. In echipa exista knowledge foarte bun de business pe proiectele pe care lucram, suntem foarte bine conectati intre noi atat la birou, cat si in afara lui.