Fax

(+40) 371 607 236

Despre noi

IT Smart Systems, companie 100% românească, şi-a început aventura în 2002 cu unul din primele proiecte de Integrare de pe piaţa IT/Telecom din România.

 Aventura a continuat în anii următori, ISS crescând constant, ca echipă, portofoliu de soluţii oferite, portofoliu de clienți, și bineînțeles, cifră de afaceri. Nu suntem o subsidiară a unei companii internaţionale, nu am pornit cu o bază de clienți sau cu o cifră de afaceri garantată: am pornit de la zero şi, prin creştere organică, am ajuns ca astăzi să avem peste 100 de colegi specialişti!

 În momentul de faţă ISS este un IT System Integrator ce oferă soluții inovative în domeniile Business Integration, Web & Mobile development şi IT Security, partener de încredere şi constant al IBM, Oracle şi Symantec.

 Avem centre de dezvoltare în Bucureşti şi Chişinău şi parteneri de afaceri în Europa (Austria, Elvetia, Finlanda, Slovacia, UK) şi SUA. Lucrând cu produsele software de referinţă ale partenerilor menţionaţi anterior am reuşit să realizăm proiecte enterprise de mare anvergură şi avem în prezent o carte de vizită bogată în proiecte IT în Telecomunicaţii, Finanţe-Bănci, Utilităţi  şi Retail. 

Filosofia noastră şi, implicit, modul nostru de lucru, au la bază motto-ul „Keep IT Simple”.

Asta înseamnă să fim aproape de nevoile clientului, venind cu cele mai eficiente soluţii şi urmând permanent tendinţele tehnologice. Căutăm să ne adaptăm şi să ne extindem permanent, pornind de la nucleul de compeţențe și expertiză pe care îl avem deja și pe care îl extindem pas cu pas, astfel încat să putem răspunde cât mai bine şi simplu prin soluțiile noastre priorităților şi provocărilor de business din ce în ce mai complexe ale clienților noştri. 

Suntem partenerul și furnizorul pe care clienţii îl sună în momentul în care au o problemă “grea” pe masă. Oferim încredere - generată din şi bazată pe consecvenţa noastră în rezulatele obţinute de-a lungul timpului. Am strâns în portofoliu proiecte din cele mai complexe, multe chiar de pionierat, îmbrăţişând de fiecare dată provocarile aduse de acestea şi transformându-le în oportunităţi de dezvoltare profesională – atât a angajaţilor noştri, cât şi a companiei care creşte prin aceştia direct.